november 2012

Chris Brown 2012

Forrige lørdag var jeg på konserten til Chris Brown i Oslo Spektrum! Herregud jeg elsker den fyren. Har alltid elsket musikken hans, og å se han live fra 2.rad var maagisk, selv om han fikk sinnsykt dårlige anmeldelser. Synes det er litt synd at så mange misliker han enda så mye pga mishandlingen av Rihanna. Jeg mener selvfølgelig ikke at det var rett eller noe, men jeg mener at alle burde få en sjangse til og at man skal tro på tilgivelse. Uansett er jeg bare dritglad for å ha sett en av de artistene som står aller høyest på lista mi. Love you Chris! Teambreezy foreveeeeer hehe ♥

Fikk også sett Mona Berntsen som nå er en av danserne til Chris. Herregud hun er flink, livin the dream!

Alle bildene er tatt av meg

Aztek skirt

Aiaiai, har vært på leting etter et fint aztek skjørt lenge. I dag fant jeg det, på Cubus! Cubus har faktisk kommet seg i det siste, de hadde ikke så mye fint før men nå er det faktisk mye bra der.

'Cus I'm cooler than a red dress

Uh oh, herlig julekjole! Superfin rødfarge og veldig fin på. Bikbok lovee

Lotus rise this is the beginning

It's out!  

 

Trodde albumet skulle slippes 13.november. Men det er tydeligvis ute allerede på iTunes her i Norge, oh joy! <33

 

 

Julekjole

Denne skal definitivt klikkes hjem en dag!

Camouflage

Synes denne buksen fra gina tricot er skikkelig kul! Jeg er ikke helt frelst over kamuflasje trenden, jeg liker den, men jeg tror jeg hadde blitt lei av en sånn type jakke veldig fort. Men denne buksa var veldig fin så den kan det hende jeg går for.

Ukens høydepunkt

Eeeeelsker The Vampire Diaries, seriøst. Har alltid likt magi og overnaturlige ting, ikke at jeg tror på det eller noe, men det fascinerer meg. Denne serien er bare så bra.

DIY studded shorts

Tenkte jeg skulle pimpe en shorts jeg kjøpte på gina i sommer. Den er ganske crazy fra før, men jeg ville ha litt mer nagler på den. Derfor satte jeg på noen på begge sidene av shortsen, syntes det ble ganske bra.

Shine